LAN-Party voor Stichting Toekomst.

Het jaar 2013 begon in Hattem voor enkele tientallen jongeren met een nachtelijke LAN Party in De Open Poort. Voor de vierde keer op rij al weer vond deze happening plaats in de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 januari.


Maar liefst 36 jongeren uit Hattem en omstreken hadden zich tevoren aangemeld en leefden zich uren achtereen uit met tal van games. Na het startschot op donderdagmiddag 2 uur werd er non-stop gegamed tot vroeg in de volgende morgen. De deelnemers werden voor hun 15 euro inschrijfgeld ruim voorzien van avondeten en een goed ontbijt, waarna op vrijdagochtend om 9 uur de sessie werd besloten.


Maar liefst 36 jongeren uit Hattem en omstreken hadden zich tevoren aangemeld en leefden zich uren achtereen uit met tal van games.
Het evenement kon plaatsvinden dankzij ondersteuning door onder meer lokale aanbieders van ICT-diensten, audiotechniek, beveiliging en cateraars. Op een heel originele manier zetten jongeren zich zo in voor een goed doel; dit jaar gaat de opbrengst van 500 euro naar 'Stichting Toekomst, Jeugdopbouw in Belarus'. Tijdens een a.s. werkbezoek in mei zal de stichting deze opbrengst besteden aan diverse basale schoolmaterialen, waar binnen de scholen in het zuiden van Wit-Rusland een grote behoefte aan is.Alle jongeren die dit hebben georganiseerd, of die hebben deelgenomen: super bedankt!