Nieuwe projecten (2)

Stichting Toekomst broedt al enkele jaren op het plan om te komen tot (opnieuw) een uitwisselingsproject tussen Nederlandse en Wit-Russische leerlingen van het voortgezet onderwijs. Hier kunnen leerlingen over en weer kennis maken met elkaars leefwereld. In dit project komen de overeenkomsten en de verschillen in onder meer de Nederlandse en Wit-Russische geschiedenis, religie, samenleving, cultuur en muziek aan bod.
Een uitwisseling, die zich in het verleden bewezen heeft als zeer succesvol Ė betrokken leerlingen en scholen waren laaiend enthousiast!

De eerste (en tot nu toe enige) uitwisseling werd geheel bekostigd door Stichting Toekomst, vanuit een ontvangen bijdrage van het NCDO. Voor de vervolgplannen blijkt het buitengewoon lastig om subsidies en/of bijdragen te verkrijgen.
Wie heeft suggesties of helpt ons aan financiŽle middelen om het project te helpen uitvoeren?