Project kookunit kinderdagverblijf Recitia.

Een kinderdagverblijf in Recitia heeft de hulp van Stichting Toekomst ingeroepen. Er is dringend behoefte aan een nieuwe kookunit. De huidige apparatuur staat door ouderdom inmiddels 'op instorten' en werkt nog slechts voor ongeveer een kwart. Mogelijkheden voor reparatie of vervanging van onderdelen zijn er niet.
Begin januari 2012 zal Stichting Toekomst proberen de vervanging van de kookunit door een nieuwe te regelen, zodat op korte termijn alle 250 kinderen ís middags weer een warme maaltijd op school zullen kunnen ontvangen.

Windesheim-actie.
Tijdens het bezoek begin januari zal ook een begin gemaakt worden met het verspreiden van een eerste partij goederen met onder meer ingekochte schriften, pennen en krijt voor diverse scholen in de omgeving van Stolin. Deze goederen kunnen worden aangekocht, dankzij een recente financiŽle actie van twee medewerkers van Hogeschool Windesheim te Zwolle.