Twee Windesheim-kunstenaars helpen St Toekomst!(2)

De actie van de twee werknemers van Chr. Hogeschool Windesheim te Zwolle die Stichting Toekomst een handje willen helpen loopt voortreffelijk. De spontane actie, waarbij eigen kunstwerken van beide op groot formaat kaarten is afgebeeld heeft inmiddels al een opbrengst van meer dan 300 opgebracht.

Met de opbrengst van deze actie zal Stichting Toekomst scholen in Wit-Rusland helpen de opbrengst wordt gebruikt voor de aankoop van de meest basale onderwijsmiddelen die nodig zijn in Wit-Rusland zoals pennen, papier, bordkrijt enz.
De vier fraaie A5 formaat gevouwen kaarten (incl. envelop) zijn nog tot eind juni 11 te koop voor 2,75 per stuk de complete set kost 9,50.
Verkoop in de campuswinkel van Windesheim, in De Fontein, Kerkstraat 32 te Hattem en ook te bestellen per mail bij Stichting Toekomst (info@stichtingtoekomst.nl).
Per eind juni zal de eindopbrengst bekend zijn. Nadere info volgt dan via deze website!